ساخت و اجرای دیوار سبز

همانطور که می‌دانیم به سیستم قرارگیری گیاهان به صورت عمودی دیوار سبز اطلاق می‌گردد که با نام باغ عمودی نیز شناخته می‌شود. این دیوارها (که اکثراً به صورت کاشت عمودی هستند) برای نمای خارجی ساختمان و دیوارهای داخلی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

middle

سیستم دیوار سبز ابتدایی از بستر گیاهان درون مدولار بر روی دیوار تشکیل شده است. اجزای یک سیستم کاشت عمودی شامل موارد زیر است :

1- گیاهانی خاص که بنا بر هدف طراحی برگزیده شده اند. همچنین لازم به ذکر است اغلب از واریته های سرخس و گیاهان بالارونده در این طراحی استفاده میشود.

2- یک سیستم پنل مدولار که ریشه ها را پس از رشد متوسط در خود جای دهد.

3- سیستم یکپارچه آبیاری قطره ای و کنترل های لازم آن

4- حوضچه کنترل جریان آب (زهکش)

5- سیستم پشتیبانی ساختاری

گیاهان در جای خود به وسیله سیستم مدولار (به صورت ثابت) نگه داشته شده و با استفاده از سیستم پشتیبانی ساختاری به دیوار متصل میشوند. زمانی که هوا درون یک دیوار سبز گردش میکند، آنرا به یک سیستم فیلتر تصفیه هوای فعال تبدیل میکند. پایه و اساس فعالیت دیوارهای سبز تصفیه هوا، بالا بردن کیفیت هوا و ایجاد اکسیژن است. دیوارهای سبز دی اکسید کربن را جذب واکسیژن را آزاد میکنند و همچنین گازهای گلخانه ای موجود در اتمسفر را کاهش میدهند. دیوارهای سبز بیرونی انرژی مصرفی را به وسیله نگهداری هوای خنک ساختمان از طریق روند تعرق کاهش میدهند که با این عمل نیاز به تهویه هوا کاهش میابد. هر دو نوع دیوارهای سبز( داخلی و بیرونی) یک مانع صوتی برای کاهش میزان سر و صدای اطراف ساختمان ایجاد میکنند .