کره زمین در چند سال اخیر با مشکل کمآبی مواجه شده است، بسیاری از کشورها برای حل این بحران سرمایهگذاری و تحقیقاتی را انجام دادهاند.
در این بین، چند تن از محققان دانشگاه Simon Froxer دستگاهی را ساختند که میتواند بحران آب را حل کند.
محققان دانشگاه Simon Fraser دستگاهی را ساختند که از هوای مرطوب محیط، آب تولید می کند.
طبق گفته محققان، این ماشین قادر به تولید آب از هوای بیرون است. آنها امیدوارند که این تکنولوژی بتواند روزی بحران کمآبی جهان را حل کند.
مجید بهرامی، پروفسور دانشگاه Simon Fraser، سه سال اخیر را به همراه فرشید باقری بر روی طراحی دستگاه تولید آب کار کرده است. نمونه اولیه این دستگاه از یخچالهای معمولی بزرگتر است و رطوبت را از هوا میگیرد و به آب آشامیدنی تبدیل میکند.
بهرامی گفت: محیط اطراف ما همیشه مقداری رطوبت دارد. ما قادریم از محیطهای شبیه به بیابان هم آب تولید کنیم که این امر قبلا میسر نبود. این دو اظهار داشتند که این تکنولوژی نوظهور، با توجه به محیط قادر به تولید ۱۹ تا ۴۰ لیتر آب در روز است.
هوا همیشه وجود دارد!
بهرامی گفت که هیچ ترسی از تمام شدن هوا نداشته باشید. چون به اندازه کافی رطوبت وجود دارد که نیاز انسانها را برطرف کند و بهصورت خودکار دوباره ایجاد شود. در حالحاضر این دستگاه از برق برای بهکار انداختن موتورهایش استفاده میکند. اما محققان در حال کار بر روی دستگاه دیگری هستند که با صفحههای خورشیدی کار کند.